150 sveikiausių produktų Žemėje
Šioje knygoje taip pat sužinosite naujausius viso pasaulio tyrimus ir rekomendacijas bei stulbinamus faktus apie sveikatai naudingas medžiagas tuose produktuose, kuriuos mėgstate nuo pat vaikystės, o kartu ir dar neragautuose.
Mėlynės iš tikrųjų padeda smegenų neuronams efektyviau bendrauti vieniems su kitais, todėl ne taip sparčiai prastėja atmintis- taigi jos neabejotinai labai naudingos atminčiai.
Žemės riešutuose stebėtinai daug antioksidantų, todėl jie gali prilygti tokioms uogoms kaip braškės ir gervuogės.
Pagal naujausius tyrimus cinamonas ne tik atpalaiduoja raumenis, sąnarius ir lengvina su menstruacijomis susijusius nemalonius pojūčius, bet ir gali sumažinti cukraus kiekį kraujyje bei "blogąjį" cholesterolį.
Sauja goji uogų... Kas jos? Ir kodėl įtrauktos į šią knygą?
Joks maistas nesuteiks visko. Tačiau tikruose produktuose, kiek galima mažiau apdorotuose, yra daugybė maistingųjų medžiagų, fitochemikalų, fermentų, vitaminų, mineralų, antioksidantų, priešuždegiminių medžiagų ir sveikatai naudingų riebalų, ir visos jos padės Jums sveikiems perkopti į devintąjį dešimtį. Sužinokite, kaip nesunku gauti "tikro" maisto, ir perskaitykite mitybos ekspertų sveikiausių pasaulio produktų dešimtukus.
Tai geriausi mitybos patarimai, kokius tik galima gauti- ir jie visi čia.