Salotos
200 salotų idėjų šeimos pobūviams, iškyloms ir kitoms progoms ir 800 fotografijų žingsnis po žingsnio mokina gaminti skaniai ir originaliai.
Čia rasite kiekvienam sezonui ir kiekvienai progai tinkančių salotų – nuo paprasčiausių morkų ir apelsinų salotų iki prabangių San Francisko salotų ar tuno užkandėlės.
Be klasikinių ir gerai žinomų Cezario bei Nicos salotų, rasite mažiau žinomų, tačiau nepaprastai gardžių špinatų ir keptų česnakų salotų, taip pat šiltas pupų ir fetos salotas. Šalia puikių ir paprastų obuolių ir kopūstų arba gražgarsčių ir kalendrų salotų aptiksite įdomių ir viliojančių valgių, kurių sudedamosios dalys itin neįprastos, kaip antai karštas kokosų, krevečių ar papajų, keptos vištienos, levandų ir kitų prieskoninių žolelių, ožkos sūrio ir grikių, šviežių figų ir riešutų salotos.
Perskaitę knygą sužinosite, kaip pasigaminti kvapaus įvairių rūšių aliejaus ir acto, nepaprastai gardžių salotų ir užkulų.